Wie is online
3 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
juni 2017
Z M D W D V Z
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Trots op mijn 400 volgers

Sinds vele maanden schommelt het aantal volgers van mijn Twitteraccount @ecluse rond de 400. Momenteel is het 406 en de ervaring leert dat onder de 400 zakken nu niet gauw meer zal gebeuren. Dit aantal stelt natuurlijk niks voor, als je vergelijkingen maakt met anderen. Toch ben ik trots op mijn trouwe aanhang. Ik heb daar des te meer reden toe, nu het bericht circuleert dat president Trump miljoenen fake-volgers zou hebben. Het lijkt een koud kunstje je ‘aanhang’ een pittig zetje te geven. Je kunt zogenaamde volgers ‘betrappen’, als blijkt dat ze nooit zelf berichten plaatsen. De Twitter-organisatie zou best wel eens iets aan dit bedrog kunnen doen, vind ik.

Afhaken kan op bijzonder flauwe gronden gebeuren: zo vond onlangs iemand het niet prettig, door mij op zijn taalgebruik te worden gecorrigeerd. Nou, dag dan. Enne, over ‘aanhang’ gesproken, er zijn natuurlijk meer vaste bezoekers van deze website. Je kunt  namelijk ook gebruik maken van een zogenaamde RSS-feed. Daarnaast mag ik me verheugen in een flink aantal ‘Bestenaren’ die ingetekend hebben op mijn mailservice. Dat kan via het contactformulier (menu bovenaan).

Dit is de RSS-feed van hhBestVoorpagina hhBest

2 Reacties op “Trots op mijn 400 volgers”

  • Wat doe ik fout? Jammer dat Twitter nooit een motivatie laat zien, als een volger afhaakt. Tot voor enkele weken bleef mijn aantal volgers constant op ca. 400, op een gegeven moment zelfs 407 😉 Nu is de stand 392. Nogmaals, wat doe ik fout? Heeft het te maken met deze website? Zijn het mijn retweets (het doorgeven van wat anderen berichten, als ik die tweets interessant vind)? Moet ik stoppen met het tweeten van Topics? Dat zijn verwijzingen naar krantenartikelen van De Persgroep (NL en B). Mogelijk dat die na verloop van tijd niet meer gratis zijn op te halen; dat je daarvoor een abonnement moet hebben op een van de kranten. Wie mij wijzer kan maken, is hier van harte welkom. Ik ben al een zeer oude man, maar wil nog altijd van mijn fouten leren.

  • Sante:

    Eind oktober 2017 ben ik gestopt met plaatsen van Twitterberichten (behalve met de automatische berichten over nieuwe stukjes op mijn weblogs). Ik had destijds 365 volgers en daar zijn er nog 357 van over. Dat is al een hele tijd zo. Ik merk dat ik geen enkele moeite heb moeten doen om me te bevrijden van ultrarechtse volgers/gevolgden. Dat levert een veel normaler wereldbeeld op.

    Ik bekijk de tweets overigens wel elke dag een paar keer, het gaat mij om nieuws, leuke grappen en verwijzingen naar interessante artikelen. Zo is Twitter echt een handig medium. Van Facebook ben ik geen lid. Mij maak je namelijk niets wijs.

Reageer