Wie is online
17 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
februari 2017
Z M D W D V Z
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728  

48 nul-op-de-meter-appartementen in Best

Aan de Willem de Zwijgerweg in Best zullen twee gebouwen (De Willem en De Zwijger) verrijzen, met 48 zogenaamde nul-op-de-meter-appartementen. Ze vallen onder de caregorie sociale huurwoningen. Woonstichting Thuis en BAM Wonen hebben hier een overeenkomst over getekend. De bestaande flats aan de W. de Zwijgerweg worden gesloopt. BAM meldt dit in een persbericht. De bouw van het complex zal volgens verwachting in mei beginnen. Als alles goed gaat vindt de oplevering begin 2018 plaats. 

 

 

De twee gebouwen worden de eerste nul-op-de-meter-appartementen van vijf woonlagen in Nederland. Om alle huishoudens te voorzien van elektriciteit zijn alleen zonnepanelen op het dak niet voldoende.  Ook de gevels worden bekleed met zonnepanelen. Hiermee wordt genoeg energie opgewekt voor dagelijks gebruik. Het gaat om energie voor warmte in de woningen, het verwarmen van water en elektra voor huishoudelijke apparaten.

Voorpagina hhBest

 

 

 

Reageer