Wie is online
4 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
maart 2016
Z M D W D V Z
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Geheel ontgift

k voel me geheel ontgift. Let wel, ik zal best wel nog het een en ander aan gif in m’n lijf hebben, maar Levensmaatje en ondergetekende zijn helemaal klaar met de dagelijkse berichtgeving over telkens weer een andere bedreiging c.q. de risico’s die mensen lopen bij het verrichten van hun werkzaamheden.

Meer op Manieren

Een reactie op “Geheel ontgift”

  • peter stiekema:

    Ach, ja. Vroeger, in de jaren vijftig en zestig werd je door Joris Driepinter geadviseerd om minstens drie glazen melk (karnemelk mocht ook, geloof ik) per dag te drinken. Dat was pas gezond, daar werd je sterk van, sterker nog dan dat jochie dat schaatser wilde worden en zich de slingerschijt at aan de pindakaas. Moest geloof ik van een bepaald merk zijn. Wie is er niet groot mee geworden?
    Als je je precies aan de regels van Joris hield, dan kon je zelfs lid worden van de Melkbrigade. Je kreeg dan een soort badge, die je op de bovenkant van de mouw van je jas moest laten naaien. Ik had een illegale badge, want ik hield niet van melk. Joris Driepinter is inmiddels al jaren geleden geëuthanaseerd door de wetenschap. Aan melk schijnt ook een luchtje te zitten. Het zal allemaal wel. Ik trek me nergens de ballen van aan en laat me door niets en niemand van de wijs brengen. Nou ja, die asbest schijnt toch wel erg ongezond te zijn…

Reageer