Wie is online
2 bezoekers online
Voor alle nieuwe posts…

Volg ons op Twitter

Tweet het openingsbericht ->
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
februari 2016
Z M D W D V Z
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
2829  

Politieke huichelarij in Bernheze

En zich maar bezorgd maken over het toenemende verschijnsel van de burger die zich afkeert van de politiek. Of is dat ook al huichelarij? Ik weet het niet meer. In de gemeente Bernheze lijkt die politiek (i.c. de gemeenteraad) door de knieën te gaan voor het schorem dat enkele weken geleden met grof geweld de discussie over de eventuele vestiging van een azc voor 500 vluchtelingen in Heesch frustreerde. Dat azc komt er dus niet. ‘Maar niet vanwege die relschoppers hoor.’

Meer op Manieren

Een reactie op “Politieke huichelarij in Bernheze”

  • peter stiekema:

    Het zou best eens zo kunnen zijn dat de politici zelf ook niet zo veel zin hebben in asielzoekerscentra. Alle provincies hadden, ik dacht voor 1 januari jl, met 2500 nieuwe plekken voor asielzoekers op de proppen moeten komen, maar dat is bij lange na niet gelukt. Het worden, kortom, spannende tijden als de vluchtelingen vanuit Griekenland weer en masse deze kant uitkomen. Bijna 100.000 zeggen de kenners, alleen al voor Nederland. Nee hoor, zegt de regering, hooguit 54.000. Tegen beter weten in, schat ik maar zo.

Reageer