Wie is online
6 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
december 2015
Z M D W D V Z
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Onze auto heeft last van polymeren

ls je vroeger de motorkap open deed, zei je, ‘goh is dat alles’. Langs het motorblokje, de accu, de carburateur en de radiator plus wat kabeltjes door zag je de straatstenen. En het ding ging, mits af en toe een beurt, zonder morren ‘n paar ton kilometers mee. Moet je nou eens kijken, je kunt niet eens ‘n koplamp vervangen, zonder ‘t een en ander te demonteren. Mudjevol dat compartiment, niet in het minst met elektronica. Zijn we daar beter van geworden? Retorische vraag. Lees en huiver. 

Meer op Manieren

2 Reacties op “Onze auto heeft last van polymeren”

  • peter stiekema:

    Je boft nog, ik heb een auto die dakt.(dakkedakkedakke)

  • Intussen loopt die motor weer als een tierelier en heb ik de reparatie à raison van 1100 à 1200 euro maar eens ff geannuleerd. Overigens blijkt de onderkant van een Citroën Picasso 2006, die ik aan familie heb overgedaan, te zijn ‘doorgeroest’. Terwijl die auto niet voor werk werd en wordt gebruikt (125.000 op de teller) en bij zeldzaam winterweer lekker blijft staan.

Reageer