Wie is online
3 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
november 2015
Z M D W D V Z
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Vluchtelingen vertrekken vanmiddag uit Best

De ca. 200 vluchtelingen die sinds zondag, resp. maandag hebben verbleven in sporthal Naestenbest vertrekken vanmiddag. Het is nog niet bekend waarheen. De sporthal is vanaf komende maandag weer voor het reguliere gebruik beschikbaar. Er is nog behoefte aan vrijwilligers voor het schoonmaken van het gebouw, dat om 18 uur begint. Op de ‘crisisnoodopvang’ is door de inwoners van Best, niet in de laatste plaats kinderen, aktief positief gereageerd. Meer bijzonderheden staan op het liveblog van de gemeente Best

2 Reacties op “Vluchtelingen vertrekken vanmiddag uit Best”

  • peter stiekema:

    Ik ben een beetje verbaasd dat kennelijk vrijwilligers de sporthal in Best moeten schoonmaken. Het lijkt me dat je daar beroepskrachten voor moet inzetten, gelet op een (eventueel) risico voor de volksgezondheid. Een beetje wat aanzwadderen met stoffer en blik lijkt me niet voldoende. En er is ook nog zoiets als werkgelegenheid, nietwaar?

Reageer