Wie is online
8 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
september 2015
Z M D W D V Z
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Rob van Kan, bloggend als Edge of Europe:

Weet waar je bent. In het bijzijn van Hare Majesteit moet niet u opvallen, maar het staatshoofd. Dat is het mens d’r vak, of je nu republikein bent zoals ik of niet. Mensen komen om haar te zien en juist Prinsjesdag is hét moment van de koningin als staatshoofd. Niet van Krista van Velzen en haar stapel autobanden.

(Edge of Europe)

Het lijkt me evident dat het aanhangen van een religie zinloos is. Vroeger of later wordt het, net als een wasmiddel, vervangen door iets dat op nog lagere temperatuur nog witter wast.

 

U krijgt deze politiek correcte, geforceerde en taalkundig rampzalige drol door de strot gepropt, en of u allemaal maar even wilt meezingen. Terwijl het om te beginnen al helemaal geen meezinger is. Dan hadden ze Willy Alberti moeten opgraven en die wekte tenminste nog de indruk dat hij Juliana bedankt méénde.

Als je in heel Nederland op elk moment van de dag honderd zou kunnen rijden, dan levert dat veel meer tijd- en geldwinst op dan de 130-onzin van de VVD en de PVV. Bovendien levert het veel meer milieuwinst op dan de 80-kilometeronzin van links.

Italië heeft bij verlies weinig teleurstelling te verwerken en beleeft de eindoverwinning als een veel grotere verrassing. Dus ze hebben zonder te spelen sowieso al van u gewonnen.

 

Je kunt je afvragen waarom burgemeester Oud geen beeld heeft in de stad die zich vaak op de borst klopt over zijn vele beelden. Of waarom Joop van Elsen geen plein heeft. Dat waren Rotterdammers die grote dingen hebben verricht. Geen theatrale dandy’s die vanuit hun kitschvilla vol neppe familiewapens een beetje zaten te huilen over een niet bestaande vijfde colonne.

Reacties hier niet mogelijk