Wie is online
2 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
juni 2015
Z M D W D V Z
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

‘Politiek moet grenzen stellen aan plan De Vleut’

Tom Lassing, bewoner van de buurtschap De Vleut in Best, vindt dat de politiek grenzen moet stellen aan de recreatieplannen voor dit gebied. Lassing schrijft dit op zijn blog BestBest.nl. Hij heeft ook een onderzoek ingesteld naar de capaciteit van parkeerterreinen in relatie tot de bijbehorende activiteiten in Nederland.

Voor De Vleut is een p-terrein voor 850 auto’s gepland. Aanvankelijk waren het 1000 plaatsen; die heeft men teruggebracht met het voornemen bomen te planten. Er is volgens Tom Lassing nog steeds grote onzekerheid over de gevolgen van de nogal grootschalige plannen voor het woongenot van de mensen in deze buurtschap. Vandaar zijn oproep tot de plaatselijke politiek.

Reageer