Wie is online
1 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
maart 2015
Z M D W D V Z
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

En nu durft de VVD opeens

En opeens durft de VVD de core business van de PVV over te nemen en daarmee coalitiepartner PvdA tegen zich in het harnas te jagen. Met het pleidooi voor het dichtgooien van de Europese buitengrenzen voor immigranten en asielzoekers.

Meer op Manieren

Reageer ook! Het is zo makkelijk; eenmaal goedgekeurd, voortaan zonder controle.

6 Reacties op “En nu durft de VVD opeens”

 • peter stiekema:

  Deze plannen zijn geheel in strijd met internationale verdragen, dus, zoals de Engelsman zegt ‘Much ado about nothing’.
  Geeft wel de denkrichting aan, uiteraard. Kennelijk voelen de liberalen (nou ja, liberalen?) zich sterk genoeg om de PvdA nog wat verder in de hoek te trappen.

 • Rob Vader:

  En Guido, tevreden over de reactie van PvdA op dit onzalige idee?

 • Guido:

  Inderdaad, bij nader inzien, heeft de PvdA dit ballonnetje aardig doorgeprikt (zie ook de reactie van Peter Stiekema hierboven), maar de VVD zou deze zaak best op de spits kunnen drijven.

 • Rob:

  dat zou de VVD misschien inderdaad wel eens kunnen doen maar dan om mogelijk andere redenen. Tja, de geheimzinnige krachten die ook Schipper herkende? Anders is het wel vreemd dat dit nu ineens zomaar een zondag door een back bencher wordt gelanceerd.

 • peter stiekema:

  En ondertussen is het VVD-Kamerlid Rene Leegte(what’s in a name) opgestapt, wegens het niet opgeven van betaalde nevenfuncties en nog zo het een en ander. De zoveelste VVD-politicus die dingen doet die niet door de beugel kunnen. Kennelijk een besmettelijke VVD-ziekte, die roofzucht. Misschien dat mevrouw Schippers zich daar eens druk over kan maken.

Reageer