Wie is online
6 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
februari 2015
Z M D W D V Z
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728

Jo van JO: ‘Mol onderwerp van carnavalsspot’

mol_bloementapijt-528
BNR Nieuwsradio interviewde vandaag aan het eind van de ochtend raadslid Jo van den Bogaard (Jongerenpartij JO) over de problemen met de constructie van het beeld De Mol. JOJo verwacht dat het beest wel onderwerp van spot zal zijn tijdens de carnavalsoptocht van zondag, al heeft zijn politieke partij (altijd present) een ander onderwerp. Klik op  het spelertje om het fragment te beluisteren.

4 Reacties op “Jo van JO: ‘Mol onderwerp van carnavalsspot’”

  • Jo van den Bogaard begaat wel een historische vergissing als hij beweert dat de spoortunnel (in plaats van hoogspoor) in Best aan de toenmalige gemeenteraad te danken zou zijn. Ik weet zeker dat die tunnel er nooit gekomen zou zijn, zonder de acties van DoDo (D’rop Of D’ronder). De actiegroep stapelde zelfs een aantal containers op elkaar bij de overweg, om aan te geven, wat Best mogelijk te wachten stond.

  • peter stiekema:

    Vroeger (misschien nog wel?) had je in Boxtel een busonderneming die De Mol heette. Remy Wehberg, oud-redacteur Brabants Dagblad noemde deze organisatie altijd gekscherend ‘de Boxtelse ondergrondse’.

  • peter stiekema:

    Ik ben wat laat met deze reactie, en misschien heeft een andere oplettende lezer een en ander al lang geconstateerd, maar lijkt deze mol niet ontzettend op een enorme droplul?

Reageer