Wie is online
10 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
november 2014
Z M D W D V Z
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Open brief Oirschotse varkenshouder, bij wie brand werd gesticht

‘Ik ben gewoon een boer’

De Oirschotse varkenshouder Chris Hoeven, bij wie vorige zondag brand is gesticht – een brand waarvan de gevolgen beperkt bleven tot wat schade – heeft zich in een open brief tot zijn omgeving, de Nederlandse burger en de politiek gewend. Hoeven meent een verband te zien met de wijze waarop de mensen tegen de varkenshouderij aankijken en wil het een en ander recht zetten.

Chris Hoeven schrijft op de website van de Nederlandse Vakbond Varkenshouders onder meer: ‘Ik ben gewoon een boer. Een boer met passie voor mijn vak, voor mijn bedrijf, voor mijn gezin en voor mijn dieren. Een boer die de monden van Nederland wil voeden. Maar ook een boer die de monden van mijn eigen gezin wil voeden.
Als dierhouder zorg ik goed voor mijn varkens binnen de strenge Nederlandse dierenwelzijns- en milieuregels. Ik sta ook achter deze regels.’

De volledige brief

Reageer