Wie is online
7 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
augustus 2014
Z M D W D V Z
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Advies

rotonde_ringweg_oirschotsew
Rotonde Oirschotseweg-Ringweg.


De gemeente Best adviseert doorgaand verkeer van en naar  Oirschot en Son en Breugel, tijdens de werken in het centrum, die tot diep in het najaar zullen duren, van de Ringweg gebruik te maken. Hoe breng je zo’n advies effectief over? Zeker niet door ‘n enkel berichtje in de krant en via de gemeentelijke website.

 

 

Ik denk dat het ‘advies’ al veel eerder had moeten gelden en zeker als de reconstructie van de Hoofdstraat – straks gedeeltelijk meer een fiets- en wandelstraat – klaar is. Maar Best vindt het al jaren best dat doorgaand verkeer uit de richting Oirschot niet naar de Ringweg wordt verwezen; enkel dat richting Den Bosch en Sint-Oedenrode.

Die Ringweg is aan de Sonse kant trouwens slechts een improvisatie via de Bosseweg. Gelukkig heeft men de bewegwijzering op de rotonde Quatre Bras wel aangepast.

Reageer