Wie is online
7 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
augustus 2014
Z M D W D V Z
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Blendle, het schiet nog niet echt op

blendle
Blendle schijnt na ‘n maand of drie te vinden, dat ze het Betastadium te boven is. Nou, het lijkt me niet.

Blendle, wat is dat nou weer? Ik heb m’n oor hier en daar te luisteren gelegd, maar als het een begrip is, dan toch niet bij de gemiddelde nieuwsconsument, nader te omschrijven als de massa die het nieuws eerder over zich heen laat komen, dan er werkelijk op uit te zijn. ??? dus.

Meer op Manieren

3 Reacties op “Blendle, het schiet nog niet echt op”

  • Irene, Blendle:

    Dit nemen we zeker mee, zo kunnen we Blendle alleen maar beter maken!

  • Vandaag, dinsdag, presenteert Blendle nog steeds de zaterdageditie van de Leeuwarder Courant. Wat is er in godsnaam aan de hand? Wellicht is het een NDC-kwestie, want ook het Dagblad van het Noorden staat op deze manier stil.

    UPDATE: Blendle liet via Twitter weten dat de Noordelijke Dagbladen Combinatie kampte met een storing, waardoor de betrokken kranten zelfs helemaal niet verschenen.

  • Bij het bekijken van zogenaamd gedeelde artikelen op Blendle, doe je er goed aan het ‘aanbod’ te vergelijken. Vanmorgen kocht ik een verhaal over Hornbach van het AD voor 25 cent, terwijl hetzelfde stuk in de Leeuwsrder Courant voor een dubbeltje was op te halen.

Reageer