Wie is online
5 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
juli 2014
Z M D W D V Z
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Testosteron in een voetbalkleedhok

Vorige week werd door de Bestse gemeenteraad een motie van D66 aangenomen, dankzij inwilliging van de eis van het CDA, dat voor de verdere ontwikkeling van CultuurSpoor een interim-manager wordt aangetrokken, ten koste van 75.000 euro. Hè? Kan de onvoorwaardelijk enthousiaste directeur van CultuurSpoor, Ingrid van Beek, het alleen niet af?

(Gesproken column Omroep Best, vanavond, 18:10 uur.)

Meer op Manieren

4 Reacties op “Testosteron in een voetbalkleedhok”

  • Denk het niet…? Ze zullen op Nyenrode wel verbaasd zijn, mijn afstudeer ’thesis’ waarmee ik afstudeerde aan de MBA voor de publieke sector is in 2005 nog in populaire versie verschenen in ‘Bibliotheekvernieuwing en management’, een uitgave van de Vereniging van Openbare Bibliotheken (VOB): op reis moeten om ergens aan te komen, over de herstructurering van het Noord-Brabantse Bibliotheekwerk. Maar ik ga nu graag samen met een ander op reis voor dit goede doel, het is zoals het is!

  • Jij vraagt je af of ik het alleen niet kan en mijn reactie is dat Nyenrode ook wel verbaasd zal zijn, daar heb ik in 2003-2004 binnen de gestelde tijd een MBA voor de publieke sector afgerond. Dus mijn bagage is behoorlijk goed te noemen.
    Maar de raad heeft geld bestemd voor interim-management om mij te ondersteunen dus daar ga ik mee aan de slag. Het bedrag dat nu bekend is levert me heel wat telefoontjes van potentiele interimmers op. De verwijzing naar de thesis is bedoeld om te laten zien dat ik me al eerder op wetenschappelijk niveau in herstructurering verdiept heb, staat zelfs in een boek 🙂

Reageer