Wie is online
9 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
maart 2014
Z M D W D V Z
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Een antwoord op Wilders

kamp_vught
Journalist/fotograaf Jan van de Ven schrijft bij deze foto, getiteld Uitsluiting: ‘Ik ben geschrokken van de televisiebeelden van de heer G. Wilders en zijn aanhang op de avond van de gemeenteraadsverkiezingen. Deze foto is mijn antwoord. Dit zijn de hekken van het voormalige SS Concentratiekamp Vught. Voor mij is dit beeld het ultieme symbool voor uitsluiting.’ Foto © Jan van de Ven

Een reactie op “Een antwoord op Wilders”

  • peter stiekema:

    Bij de PVV leek het gisteren “de nacht van de lange messen” wel, of anders toch minstens bijltjesdag. Of het echt de ondergang van de partij inhoudt blijft afwachten. Er zijn nog genoeg sinistere types over. Sietse Fritsma bijvoorbeeld. Trek hem een zwarte leren jas aan en hij is sprekend het enge achterneefje van Heinrich Himmler. Of de vrouwenmepper Graus, die het liefst de pers wil muilkorven. Gelijkschakelen heette dat vroeger, meen ik.

Reageer