Wie is online
8 bezoekers online
Voor alle nieuwe posts…

Volg ons op Twitter

Tweet het openingsbericht ->
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archief
oktober 2013
Z M D W D V Z
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

D66: ‘Behoud open internet’

D66-Europarlementariër Marietje Schaake vreest dat de aanhoudende NSA onthullingen internetvrijheid en digitale vrijheden zullen inperken: ‘Je ziet dat de reactie van sommige landen is dat ze een eigen beschermd internet willen bouwen. Dat is zowel technisch onhaalbaar als ongewenst.’

‘Het open en vrije internet zoals we dat nu kennen biedt juist de beste kansen voor mensen om publiek gezag te controleren en verantwoordelijk te houden. Verdere versnippering van het internet of toezicht van de VN is ongewenst. Het zou jammer zijn als Iran met haar ‘hallal-intranet’ een voorloper blijkt te zijn geweest. We moeten het open internet beschermen.’

Schaake heeft de Europese Commissie en Raad in schriftelijke vragen (engelstalig) om actie gevraagd.

Een reactie op “D66: ‘Behoud open internet’”

  • Hier ben ik dus mooi ingestonken. Een actie van Schaake, terwijl zij in de race was om het Europees lijsttrekkerschap, overigens gewonnen door Sophie In ’t Veld.

Reageer