Wie is online
2 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
september 2013
Z M D W D V Z
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

NPO Holland liet het weer afweten

leeuwarden_cult_hoofdstadTerwijl iedereen uit Eindhoven (Brabant), Maastricht en Leeuwarden in Amsterdam zat te nagelbijten, om met Brabants Dagblad te spreken, omdat vanmiddag om half vijf in Amsterdam de Culturele Hoofdstad 2018 zou worden onthuld, hield NOS24 het op een saai betoog van president Obama, gevolgd door een oudbakken middagjournaal. NPO Holland op z’n best, immers de kandidaten waren slechts periferie, oftewel provincie.

Gelukkig was er wel Radio 1 en natuurlijk Twitter, waar, nadat het ED ´Kom
maar op´ had geroepen, BN/DeStem als eerste meldde dat ´Eindhoven en dus ook Breda´ ernaast grepen.

 

Leeuwarden dus. Gedragen door 59 procent van de Friese bevolking. In Brabant kregen de bobo´s met hun ´budget´ van 140 miljoen, de handen nauwelijks op elkaar. Teveel geld voor in crisistijd, waarin op culturele instellingen, als de buurtbiebs wordt bezuinigd.

En Eindhoven had sowieso weer eens ´n veel te grote broek aan getrokken.

Nog even de policy van de NOS zoals gepresenteerd op Journaal24:

‘Op Journaal 24 verzorgt de NOS 24 uur per dag het laatste nieuws. De basis van het kanaal is het NOS Journaal, waarvan u de laatste aflevering op elk gewenst moment kunt bekijken. Daarnaast zijn belangrijke nieuwsgebeurtenissen er live te volgen. Journaal 24 is te bekijken via internet of gewoon op uw televisie.’ (Onderstreping van mij.)

O ja, Omroep Brabant was er wel bij, maar haar live-uitzending leverde op mijn tablet slechts een zwart scherm op.

En wat deed die Westertoren aan het slot van het onderwerp, na tien minuten 6-uur-journaal daar? Bijna Freudiaans. Geil op Amsterdam zeker.

Een reactie op “NPO Holland liet het weer afweten”

Reageer