Wie is online
6 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
juli 2013
Z M D W D V Z
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Kunstemmers

kunstmanifestatie 'tussen kunst en keer[dijk]' in den dungen. kunstwerk 'the bucket list' van de deelnemende kunstenaars judith besselink-kielman, robin groeneveld, margreet van der meij, sandra menken, mientje wigman, jacqueline van roosmalen.
bij het kunstwerk staat een bordje met de tekst "ga rustig zitten. laat je meevoeren met de emmers. je zou een moment de tijd kunnen nemen om stil te staan bij wat jij nog graag wilt doen in je leven."
the bucket list is de titel van een film van Rob Reiner met in de hoofdrollen Jack Nicholson en Morgan Freeman die als terminaal zieken samen die dingen ondernemen die ze nog voor hun dood willen doen.Deze bucket list van rode plastic emmers maakt deel uit van de openlucht-tentoon-stelling ‘Tussen kunst en keer[dijk]‘ in Den Dungen.

Meer op fotoblog van Jan van de Ven

Reageer