Wie is online
9 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
april 2013
Z M D W D V Z
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Boos meisje kijkt je aan op Belgische autowegen

boos belgisch meisjeAls je straks, op vakantie, nog zonder vignet, over de Belgische autowegen rijdt, kijkt een boos meisje je aan. Is het voorbij Luik of Namen, dan zal het misschien niet direct duidelijk zijn, wat ze je te vertellen heeft, maar het is: ‘Waarom rij je zo snel?’ Het kind met de verwijtende blik vertegenwoordigt  de zeer succesvolle actie bij de zuiderburen Go for zer0.

  

Al 11.000 mensen tekenden het charter, waarmee ze verklaarden achter de actie te staan en ernaar te zullen handelen. De Vlaamse krant Nieuwsblad zocht uit wie de boze kleuter op de foto is: de 5-jarige Raphaelle Van Damme uit Reet, bij Antwerpen (door haar moeder aangemeld bij een modellenbureau). Het lukt Raphaelle heel vaak, automobilisten er toe te brengen, het gas los te laten, weet de krant.

Reageer