Wie is online
10 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
januari 2013
Z M D W D V Z
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Toch Elfstedentocht

Daar is moed voor nodig hoor: om gewoon te beginnen over de Elfstedentocht terwijl er sinds vorig jaar een taboe op rust. Geheel terecht, natuurlijk, en het leek al werkelijkheid te kunnen worden dat we pas na de Elfstedentocht de ijsmeesters zouden gaan interviewen met de vraag hoe het gekomen was. Maar DWDD doorbrak gisteren het taboe. Meer op SanteLOGie

Zonder het woord Elfstedentocht te noemen – dat is momenteel in Friesland nog not done – signaleert de Leeuwarder Courant, dat het ijs in het zuid-westen van de provincie zich in prima staat bevindt, al is het natuurlijk nog te dun. Waddeneiland Terschelling was donderdagochtend vroeg met een temperatuur van min 9 graden trouwens de koudste plek van de provincie.

Elfstedentocht voor en na op blog Manieren

Reageer