Wie is online
10 bezoekers online
Voor alle nieuwe posts…

Volg ons op Twitter

Tweet het openingsbericht ->
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
december 2012
Z M D W D V Z
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

‘Fietspaden tweede prioriteit’

fietssporen-049Ondanks dat de meteorologen geen gladheid ‘voorspelden’ voor vanmorgen, was het toch uitkijken op de rode fietspaden en –stroken in Best. De structuur van de slijtlaag lijkt een rol te spelen. Op ‘gewoon’ asfalt viel van gladheid niets te bespeuren.


<-Dopveldenpad in een vorige winter. Hier fietsen dagelijks veel scholieren.


PvdA-er Rob Vader heeft B en W vragen gesteld over de gladheidsbestrijding, nadat hij uit de gemeentelijke website had afgeleid ‘dat fietsers in Best wat betreft gladheidsbestrijding tweede prioriteit zijn’. Vader wijst erop dat fietsers kwetsbaar zijn en vaak niet over alternatief vervoer beschikken.

2 Reacties op “‘Fietspaden tweede prioriteit’”

  • Vanmorgen om half acht automobilist op Heivelden Zuid bij zebrapad tot stoppen moeten ‘dwingen’. Goed dat het niet glad was.

  • Vanmorgen ook laagje sneeuw in Best. Geen optocht van fietsende moeders en kinderen naar school. Moesten het wel anders doen. Of was het Sintvrij? In mijn jeugd mochten wij op 6 december met de ‘gereden’ cadeautjes spelen en gingen dan natuurlijk ook kijken wat de buurkinderen hadden gekregen.

Reageer