Wie is online
10 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
oktober 2012
Z M D W D V Z
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

PowNed nu ook voor al je (Bestse) frustraties

powned Gefrustreerd? Geen nood, er is altijd nog GeenStijl.nl of, misschien nog beter PowNed, spreek uit poont, ook bekend van de Televisie en desnoods van De Telegraaf. Daar kun je je gal spuwen, zonder op taal- of woordgebruik te letten. Lekker kudten en jezelf opluchten. Nu gaat het over de ‘afspraakcultuur’ van de gemeente Best. Een mooie gelegenheid om slaperige ambtenaren te bashen. Klik maar eens op bovenstaand plaatje, dan kun je je uitleven. Da’s pas internetten!

2 Reacties op “PowNed nu ook voor al je (Bestse) frustraties”

  • Theo van Gerwen:

    ik heb me er altijd over verbaasd dat dit zonder enig protest is geaccepteerd door de bestse bevolking, ik heb zelfs geen commentaar gelezen in Groeiend Best. We zijn wel een heel volgzaam volkje. Ik dacht dat de ambtenaar er ten dienste is van de inwoners. Ik heb dus kennelijk iets niet begrepen.

    • Van Groeiend Best heb ik nog nooit een kritisch commentaar gelezen. Wel van inwoners die in dat blad iets te klagen hebben. Toch zal ik bij gelegenheid eens vragen, wat het motief is geweest van de gemeente, het zo te regelen. Daar zou best wel eens ’n plausibele reden voor kunnen zijn geweest. Verder is het voornamelijk een kwestie van wennen, lijkt mij. En Best is niet de enige gemeente die het zo doet. Als ik het goed begrijp, gaat Sint-Oedenrode ook de afspraak invoeren.

Reageer