Wie is online
2 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
september 2012
Z M D W D V Z
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Beloften die in de weg zitten

Toen de Onbekende Nederlander mevrouw Van Lieshout dinsdagvond tijdens het slotdebat aan de lijsttrekkers vroeg, ieder één belofte te noemen, die ze na de verkiezingen zouden nakomen, zwegen de sprekers stil. Ook de potentiële grote winnaars.

Ik probeerde, tegen beter weten in, want ondanks de afwezigheid van interactieve tv, de heer Samsom te herinneren aan zijn herhaaldelijke verklaring, de door Rutte I aangekondigde btw-verhoging op de  boodschappen, ons dagelijks brood, terug te zullen draaien.

Verder op Manieren

3 Reacties op “Beloften die in de weg zitten”

 • peter stiekema:

  …Ik ben in ieder geval woensdagavond bij het aanschouwen van zoveel gezwatel alvast begonnen met vomeren.
  Nog iets om over na te denken: (schl)emiel Roemer, de kampioen van de peilingen….Hij had echt beter verdiend.
  Toch knap van Jolande Sap om haar partij in amper twee jaar tijd zo grondig in de vernieling te helpen. Dat krijg je als je tien Afghaanse politiemannen gaat opleiden voor een half miljoen euro per dag. Zijn we in ieder geval wel van Tofik Dibi af. Hoe lang krijgt zo’n ex-kamerlid eigenlijk een uitkering? Ben ook benieuwd waarmee al die ex-PVV-kamerleden de komende tijd hun brood gaan verdienen. Met eerlijk werken?……

 • Guido:

  Alleen, vomeren, wat is dat?

 • peter stiekema:

  Overgeven, braken, kotsen. En het woord vomeren lijkt erg op formeren, vandaar dat ik het in dit licht graag gebruik.

Reageer