Wie is online
6 bezoekers online
Schrijf ons
Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina.
Voor alle nieuwe posts…

volg ons op Twitter

Tweet het openingsbericht ->
Rubrieken
Portal
Portal van bekende en vooral minder bekende bloggers en opiniemakers.
English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archief

Lachend geland

De commandant had absoluut niets meer te missen, die lag erbij of hij zojuist door twaalf kickboksers te pakken was genomen. Nee, dan André Kuipers, die meteen begon te lachen, te zwaaien, te telefoneren en gezellig te kletsen met de dokter.

Lees alles op SanteLOGie

Een reactie op “Lachend geland”

  • Guido:

    Sante schrijft vaak met het grootste gemak over zaken, waar ik helemaal geen zin in heb. Komt dat even goed uit. En steeds met het waakzame oog van de verslaggever in zich. Door een gekleurde bril natuurlijk en zo hoort het ook op een weblog.

Reageer