Wie is online
6 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
juni 2012
Z M D W D V Z
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Opbouw

De opbouw is in volle gang. Die van de kermis in Best. Wereldberoemd in heel de regio. Niks bordjes ‘verboden op het werk te komen’, of ‘bouwhelm verplicht’. Natuurlijk voldoen de werken aan de eisen van de ARBO- en andere veiligheidswetten, hoewel de ladder die daar minstens tien meter hoog lijkt te zweven  tussen de spanten van het reuzenrad…?
Nou ja, de kermis is wel heel iets anders dan die in mijn tijd.
Toen de  stoomcarrousel <- nog echt stoomde.
Verder op Manieren

Een reactie op “Opbouw”

  • Vic Kerkhoff:

    Erg leuk beeld, de opbouw zelf en al dat al grote aantal nieuwsgierige, vooral jonge Bestenaren die zich handenwrijvend verheugen op de komende dagen. En zich al afvragen welke attracties zij allemaal gaan bezoeken. ‘Voor weinig’is de uitdrukking die je steeds hoort. Even de crisis vergeten en genieten van al dat moois dat een echte kermis te bieden heeft!

Reageer