Wie is online
11 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
mei 2012
Z M D W D V Z
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Camping weerspiegelt Europese economie


De camping communale op 2 km afstand van Sisteron, groot, parkachtig met zwembad (helaas in reconstructie) en verder prima onderhouden, is een ware afspiegeling van de Europese economie. De Duitsers markeren daarfbij hun toppositie met reusachtige campers.

Verder op Manieren

3 Reacties op “Camping weerspiegelt Europese economie”

  • Tachtig procent van de Duitse campers die je ziet rijden zijn gehuurd. Kost ook een paar duiten, maar toch.

    En verder: als ik op Manieren probeer te reageren moet ik me aanmelden, doe ik dat bij via Google, dan neem ik meteen een weblog bij Blogger, dat tegenwoordig kennelijk ook van Google is.

    • Onderzoekje waard, dat van die Duitsers met hun al dan niet gehuurde campers. Doet inderdaad aan het principe niets af, dunkt mij.
      Blogger is altijd al van Google geweest. Ik kan niet anders dan concluderen dat je iets ‘niet goed’ doet; je kunt daar ook ‘anoniem’ reageren en je bericht alsnog ondertekenen.

  • Heb met jonge Duitser gepraat, die met zijn gezin op stap is in een gehuurde CARAVAN. Hij bevestigt dat er ook veel campers worden gehuurd, maar niet door ouderen, zeker niet als er ook nog een quad of kleine auto bij is. Hij zei ook: Als het ons goed gaat – en dat is het geval – dan moet he jullie Nederlanders ook goed gaan. M.a.w. je wordt door de politiek besodemieterd.

Reageer