Wie is online
7 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
april 2012
Z M D W D V Z
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Een spoorbrug om over te wandelen

Jan van de Ven fotografeerde een spoorbrug in wat eens het halve zolen-lijntje door de Langstraat was. Het is een rijksmonument, waarover de fotograaf meer vertelt.

Een spoorbrug om over te wandelen.

Jan van de Ven

Een reactie op “Een spoorbrug om over te wandelen”

  • Emiel Bootsma:

    Al meermaals heb ik het genoegen gesmaakt een wandeling over deze brug (en in de buurt ervan) te maken. Als klein jongetje zag ik hier de goederentreinen nog rijden en daarna was het lang streng verboden gebied (want halfvergane brug boven verraderlijk moeras). In de huidige vorm is het echter uiteraard volkomen veilig én uniek, want waar in Nederland kun je elders zo mooi door/over een moeras wandelen? Kortom: een aanrader voor liefhebbers van natuur en van oude spoorlijnen. En van Bossche Bollen natuurlijk, want na de wandeling ben je binnen tien minuten in het gezellige centrum van Den Bosch!

Reageer