Wie is online
1 bezoekers online
Voor alle nieuwe posts…

Volg ons op Twitter

Tweet het openingsbericht ->
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
april 2012
Z M D W D V Z
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Wie breekt betaalt

Doorgewinterde politici, hoor, Rutte en Verhagen. Wat moet je als eerste doen wanneer je blijkt te stom en te star te zijn om je land behoorlijk op de rails te houden? Degene die er de schuld van is dat je geen minister-president of vice-minister-president meer bent met naam en toenaam noemen, desnoods ook met een pasfoto en profil en en face en het parketnummer eronder. Eventueel ook kort samengevat de aard van het misdrijf: breken. Want in Nederland geldt: wie breekt betaalt.

Verder op SanteLOGie

Een reactie op “Wie breekt betaalt”

  • Guido:

    Humberto Tan, presentator BNR had ook een goeie: ‘Het gedrag van Wilders lijkt op dat van een meisje dat na een poosje samenwonen voor het huwelijksaltaar opeens zegt: “Hé, jij komt uit Suriname? Dit doen we even niet.”.’

Reageer