Wie is online
1 bezoekers online
Voor alle nieuwe posts…

Volg ons op Twitter

Tweet het openingsbericht ->
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
februari 2012
Z M D W D V Z
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829  

Tochtvrij

hemaVanmorgen hoorde ik de ijsburgemeester van Sloten zeggen: Er komt een Elfstedentocht aan. Zo is ‘t maar net. We gaan weer over tot de orde van de dag en wachten af. Alle berichten over de Elfstedentocht op dit weblog zijn gearchiveerd in de rubriek Friesland (menu links). En hier het nakaarten.

Oud-Bestenaar Emiel Bootsma plaatst tegenwoordig dagdichten op Twitter. Vandaag: Men klaagt, men zucht, men steunt / Half Nederland kijkt niet blij / De oorzaak? It giet net oan! / Oftewel: we zijn tocht-vrij

Echt HEMA –>

Meer slimme reclame

Er is geen zicht op terugkeer van de winter

 

Geen Hoop

Accuweather slaat de hoop van sommigen op terugkeer van de vorst in de loop van de volgende week volledig de bodem in. In Hindeloopen (Zuidwesthoek van Friesland) dooide het om half drie vanmiddag (+1), vannacht wordt het daar nog –6, vrijdag en zaterdag overdag –2, zondag +3, maandag +5 en verder tot en met zaterdag 6 à 7 boven nul, met regen en buien. Zelf volgen tot 15 dagen vooruit? Accuweather voor Hindeloopen

Hysterie?

Dagblad De Pers, dat vaak met succes een net even andere invalshoek probeert dan de ‘oude’ media, slaat deze keer de plank helemaal mis als het de Friezen een vergelijkbare mate van hysterie toeschrijft als de Hollanders. Want: er wordt – woensdag – al een huldigingstent gebouwd op het Oldehoofsterkerkhof in Leeuwarden, cafe’s regelen een extra biertap en in Sneek is een koek- en zopietent op het ijs gezet. Dat soort dingen. Alsof je hiermee kunt wachten tot het moment dat de Tocht wordt aangekondigd.

Reageer