Wie is online
2 bezoekers online
Voor alle nieuwe posts…

Volg ons op Twitter

Tweet het openingsbericht ->
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
januari 2012
Z M D W D V Z
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Een eeuwigdurende discussie

Bestaan er rechtse cabaretiers en kunnen goede journalisten wel rechts zijn? Het is ene Mercita Coronel (een naam waarvan Sante Brun zich afvraagt, of je die kunt huren) die er op de VARA-website Joop maar weer eens over begint. Sante probeerde er aldaar op te reageren. maar dat eindigde als zo vaak in een moeras van rare technische en afschermende weigeringen, zodat hij er op zijn eigen SanteLOGie maar op doorborduurt.

Een reactie op “Een eeuwigdurende discussie”

  • Guido:

    Een mooie gelegenheid nog even iets te zeggen over de florissante kijkcijfers voor de ‘linkse’ (?) Youp van ’t Hek op oudejaarsavond. Wat een wonder: al het andere dat er die avond werd geboden was bras. Wij grepen tenminste terug op een uitstekende opgenomen film: ‘Officer and gentleman’.

Reageer