Wie is online
7 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
december 2011
Z M D W D V Z
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Het leek wel ‘t meisje met de zwavelstokjes

Sante Brun had in Maastricht een enigszins unheimlich avontuur. Vagelijk denk je dan aan ‘Het meisje met de zwavelstokjes’. Lees maar: ‘De zwarte man bouwt van het karton en het plastic een onderkomen voor de nacht. Hij kijkt ons glimlachend aan als wij aarzelen – moeten we over hem heen stappen? En dan?’ In het museum, waar Sante moet zijn, is alles donker.

‘ “Het is aan de achterkant,” deelt de man mee, en maakt een vaag wijzend gebaar. “Dank u wel! Prettige avond!” roep ik, ja, bij mij moet je zijn om de verkeerde woorden op het juiste moment te berde te brengen. Twintig stappen verder denk ik al dat de man voor zijn advies wellicht een eurootje verdiend zou kunnen hebben.

Het complete verhaal op SanteLOGie

Reageer