Wie is online
7 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
december 2011
Z M D W D V Z
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Mijn dochter over haar emigratie naar Frankrijk

Brenazet_ochtendgloren_thumb

Sinds juli 2008 wonen Ron, mijn dochter Mariken en haar zonen Nikola en Igor op Brénazet, een prachtige hoeve met 3 gîtes en een kleine camping, huurtenten, een blokhut en 3 luxe grote tenten op een natuurterrein. Brénazet ligt vlakbij een klein dorpje Vernusse in de Allier, het noordelijke deel van de Auvergne. Mariken, die een column heeft op de website van Brénazet, schrijft over de ervaringen van haar gezin. Dat verhaal ontroert, niet in de laatste plaats de passage over de gewenning van de jongens aan het Franse onderwijs. Het is allemaal geweldig gelukt. Iedereen is daar gelukkig. En ik ben nogal trots op de schrijfvaardigheid van mijn dochter.

Lees Ons Emigratieverhaal

Mariken op LinkedIn en op Twitter

Een reactie op “Mijn dochter over haar emigratie naar Frankrijk”

  • M. mailde mij in een eerder stadium:
    Maar goed ik ben geen journaliste van beroep want ik ben al lerares frans, kokkin, tuinvrouw, paardentrainster, yogadocente, vertaalster, blogger, secretaresse en assistente van Ron, poetsvrouw, kamermeisje, moeder enneh… dochter van een kritische journalist.

    En in een ‘follow up’. ‘O ja, ook nog bakker en banketbakker.’

    Snappez vous, dat ik gek op haar ben?

Reageer