Wie is online
5 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
november 2011
Z M D W D V Z
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Bleef het nou maar bij die zeuro

Ook zo de buik vol van die zeuro? Wat ons natuurlijk vooral interesseert, is wat we er zelf van gaan merken. Laat ik toch maar een voorbeeld nemen aan die oudere mevrouw bij de kassa van de supermarkt, die – haar boodschappen op de band zettend – riep: ‘Wat hebben we het toch goed!’ Met andere woorden: na ons de zondvloed.

Verder op Manieren

2 Reacties op “Bleef het nou maar bij die zeuro”

  • Vic Kerkhoff:

    Dat is de vraag nog maar. De uitspraak kan ook een signaal zijn dat we bij onszelf te rade moeten gaan waarom we zo’n ‘klaagcultuur’ hebben in dit land, met een ijzersterke economie en een relatief lage werklosheid. Als PvdA-politicus vind ik wel dat er een andere verdeling van die relatieve welvaart moet komen. De kwetsbaren komen echt tekort, zeker in 2012 en 2013.En zondvloeden hebben zelden goede gevolgen gehad, dus laten we blijven werken aan vooral het positieve!

  • Guido:

    Is dit nu niet ’n beetje ’n restaureer-het-ideologisch-verenpak-verhaal van een oud-gediende in de PvdA, Vic? Van de (nog steeds) fractievoorzitter in de Bestse raad, had ik iets meer verwacht.

Reageer