Wie is online
9 bezoekers online
Voor alle nieuwe posts…

Volg ons op Twitter

Tweet het openingsbericht ->
Schrijf ons

Sorry, deze optie is tijdelijk niet beschikbaar. Gebruik eventueel 'Reageer' onder een willekeurig bericht. Veilig en in principe niet openbaar.

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

Portal
Portal van bekende en vooral minder bekende bloggers en opiniemakers.
English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archief
september 2011
Z M D W D V Z
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Geen persweeën deze keer

SanteLOGie gaat vandaag niet over wat de kop doet denken. Lees maar: ‘In het door ons ontdekte winkeltje met ijzerwaren, keukenspullen, ondefinieerbare plastic mandjes, zware gietijzeren buizen, schroeven, spijkers en allerlei gereedschap, waar vóór ons nog nooit iemand was geweest, zagen we de tomatenpers. Al vaker hadden we spullen gekocht in dat soort winkeltjes in Italië, waardoor ik een andere kijk heb gekeken op Italiaans design.’

En verder.

Een reactie op “Geen persweeën deze keer”

  • Guido:

    Laat ik nou denken dat die uitgebleven persweeën te maken hadden met het ‘uit verveling’ ontdekken van een ‘misplaatste’ miljoenennota. Maar dit is veel leuker.

Reageer