Wie is online
10 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
april 2011
Z M D W D V Z
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Altijd een reden om te kijken

queensday11-hpHet valt op, hoeveel mensen zich excuseren dat ze vrijdag, resp. vandaag naar het koekhappen, of verwant royalistisch amusement hebben gekeken. Het zinnebeeld ontleen ik aan politiek tekenaar Mat Rijnders. Maar ja, het kan ook beroepshalve zijn, hè, zoals bij Bert Wagendorp en onze Sante Brun, die bij het zien van Bea in Thorn tot diepere gedachten komt – dieper dan wat omschreven kan worden als ‘actueel gekissebis rond de gewenste aard van de monarchie’.

SanteLOGie: ‘Ik zie de koningin door Thorn zwikken, ik hoor de koninklijke harmonie van Thorn de 1812 Festival Ouverture van Tsjaikovsky spelen – waarmee de Russen in 1862 vierden dat ze in 1812 Napoleon en zijn hordes hadden verjaagd – en dacht: dat lijkt me een leuk nummertje om te spelen als we herdenken hoe we die zwarte geest uit Europa verjaagd hebben.’
Afbeelding: Google heeft vandaag een aangepast logo.
Meer

Reageer