Wie is online
5 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
april 2011
Z M D W D V Z
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Zeitgeist

De communicatie van Sante Brun met zijn zoon gaat over Zeitgeist. Dat is een documentaire,  waarin zo ongeveer alle complottheorieën waarvan het wemelt op internet bij elkaar zijn geveegd en die met behulp van handig uitgekozen filmfragmenten in elkaar is gezet. Het schijnt een mooi stukje werk te zijn, van mijn zoon verneem ik dat zelfs John Kennedy er in voorkomt. Die leeft nog, zoals bekend, net als Elvis Presley, Martin Luther King en de drie fanatieke moslims, die natuurlijk helemaal geen fanatieke moslims waren, die vliegtuigen de torens van het World Trade Center in New York binnen vlogen. Zeitgeist is, kortom, de internetversie van de Protocollen van de Wijzen van Zion.

SanteLOGie

Reageer