Wie is online
3 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
april 2011
Z M D W D V Z
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Zelfonderzoek van een Twitteraar

Op Twitter heet ik @Turiddu: ik schrijf dagelijks een paar tweets, eentje gaat automatisch en kondigt mijn nieuwe stukje aan, voor de rest reageer ik vrijwel uitsluitend op tweets van anderen, of ik retweet wel eens iets dat ik leuk vind. Reageren heeft trouwens beperkt nut, want de meeste mensen die ik volg hebben soms wel tienduizenden followers, dus zelfs als die followers op hun beurt door de gevolgde gevolgd worden, als u begrijpt wat ik bedoel, dan is de kans gering dat de gevolgde je tweet leest, laat staan er op reageert.

SanteLOGie

Reageer