Wie is online
4 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
maart 2011
Z M D W D V Z
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Minimalisme

Ooit hing de drang naar minimalisme bij Sante run samen met de wens, lange afstanden te wandelen en daarbij een zo licht mogelijke rugzak te dragen. ‘Daarvoor kopieerde ik de pagina’s van een boek en gooide de blaadjes die ik had gelezen onderweg in de vuilnisbak. Ik had van alle kledingstukken twee exemplaren, een aan en een in de rugzak, ik had één pannetje, één bordje, één mok en één combinatie van mes, vork en lepel, ik had één tentje van twee kilo, één slaapmatje en, relatief zwaar, één slaapzak. Maar dan begint het toch: de camera was natuurlijk overbodig, de routekaarten ook, net als het wind- en regenjack. Je kunt onderweg ook schuilen, indien nodig.

Lees het geheel op SanteLOGie

Reageer