Wie is online
4 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
februari 2011
Z M D W D V Z
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  

Verontrustend

Ik wil niet te vroeg gillen, maar de aankondiging van de volgende vernieuwing van de Volkskrant ziet er verontrustend uit. Er komt vanaf 5 maart een dagelijks katern ´over alles wat het leven mooi maakt, verrijkt en diepte geeft´ met – nogmaals – elke dag, behalve Kunst (die we trouwens al hadden), Media (idem) onder meer Eten, Wonen, Stijl en Leven. Bovendien voortaan drie keer per week – doordeweeks heet dat tegenwoordig in geleidelijk aan gelegaliseerde kindertaal – Wetenschap.

vk_vernieuwt

Verder op Manieren

2 Reacties op “Verontrustend”

  • Ik wil er natuurlijk niet op vooruit lopen, maar gezien de populariteit van het Volkskrant Magazine lijkt me deze ontwikkeling een logische stap. Of het leidt tot verdere verkinderachtiging, dat valt uiteraard te vrezen.

    • Guido:

      Geen speld tussen te krijgen, maar vk magazine is dan ook een blaadje, dat je – op een enkel interview na – even snel doorbladert. Het is de voortgaande infantilisering, waaraan de Vk blijkbaar niet kan ontkomen.

Reageer