Wie is online
3 bezoekers online
Schrijf ons
Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina.
Voor alle nieuwe posts…

Volg ons op Twitter

Tweet het openingsbericht ->


Instagram

Rubrieken
Portal
Portal van bekende en vooral minder bekende bloggers en opiniemakers.
English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archief
december 2010
Z M D W D V Z
« nov   jan »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Een oudejaarsavond zoals gebruikelijk

dinnerforone1963Wij hebben hier geen of nauwelijks kut-Marokkanen die die eretitel mogen dragen – wij hebben van oudsher eigen teelt straatterroristen van goede kwaliteit. Zo kunnen we al een kleine week geen papier of lege flessen kwijt en als het zo door gaat moeten we volgend jaar voor de duur van de week tussen Kerstmis en Nieuwjaar de automobielen naast het dressoir stallen. De politie en andere handhavers hebben zich inmiddels voor wat betreft het ontijdig en oneigenlijk vuurwerk afsteken aangesloten bij het gemeentebeleid waar het betreft de sneeuw: er is niets aan te doen, dus doen we er niets aan.

Aldus Sante Brun in zijn eigen eindejaarsoverweging, waarin hij ook refereert aan een Duitse traditie om een gefilmde Engelse eenacter uit 1963 te vertonen, waarin een eenzame oude dame in een kasteel wordt bediend door haar butler, die tevens de consumpties voor de ontbrekende, want overleden gasten voor zijn rekening neemt. (YouTube-filmpje).

SanteLOGie

Een reactie op “Een oudejaarsavond zoals gebruikelijk”

  • peter stiekema:

    Éen rustig oudjaar, las ik vanmorgen op de site van De Telegraaf. Inderdaad, containerbranden, honderden arrestaties, tientallen gewonden en inmiddels op zeker twee doden. Een gemiddeld dagje Afghanistan, zou je kunnen zeggen.
    Komt waarschijnlijk mede door die illegale Afghaanse bermbommen, die her en der met succes tot ontploffing zijn gebracht. Daar helpt geen bushmaster tegen.
    Zelf om 11 uur naar bed gegaan wegens moe. Prima geslapen, dank u.

Reageer