Wie is online
4 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
december 2010
Z M D W D V Z
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Journalist Jan Smets door aangenomen zoon om het leven gebracht

jan_smetsDe journalist Jan Smets (72)  is woensdag in zijn woonplaats Son door zijn aangenomen en naar verluidt drugsverslaafde zoon (24) om het leven gebracht. Het Eindhovens Dagblad  kon vanmorgen de indentificatie-gegevens nog niet vermelden. De  bron van dit bericht is de website van Omroep Brabant.

Jan Smets (op de foto in 1972 temidden van collega’s) was jarenlang als auto- en reisredacteur werkzaam voor onder meer het Eindhovens Dagblad.

Omroep Brabant

Bericht Politie Brabant Zuid-Oost (15.12.10)

Sante Brun over Jan Smets

3 Reacties op “Journalist Jan Smets door aangenomen zoon om het leven gebracht”

  • Guido:

    Schokkend nieuws, zeker voor hen die met Jan hebben samengewerkt. Zoals ondergetekende, die op zijn uitnodiging ook wel eens carnaval ging vieren in Venlo, waar hij was geboren en als leerling journalist was begonnen.
    Toen ik in 1961 bij de Nieuwe Eindhovense Krant/Oost-Brabant kwam werken, had de redactie daar nog geen auto. Die ‘redactiehoer’ zou er in hetzelfde jaar nog komen, een DAFje. Moesten we een raadsverslag hebben uit Someren. ‘O dat doet Jan Smets wel even, want die heeft een scooter.’

  • Guido:

    De politie is nog steeds terughoudend over deze zaak. Zelfs de identiteit van het slachtoffer is nog niet officieel bevestigd. De 24-jarige aangenomen zoon is verdachte.

  • Ter aanvulling: Op de foto achter Jan Smets staat links meneer Arenson, toen directeur van Neckermann Und Reisen Nederland, die tijdens deze trip Indonesië niet binnen mocht omdat hij Jood was, en rechts Frits van der Molen, die jaren later tijdens een vergelijkbaar tripje naar de Canarische Eilanden op een ochtend dood in bed werd aangetroffen. Ik meen dat hij voor Elsevier werkte.

Reageer