Wie is online
4 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
februari 2024
Z M D W D V Z
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
2526272829  

Nog eens: de Belastingdienst

og niet zolang geleden heb ik hier de aandacht gevestigd op een raar bureaucratisch fenomeen bij de Belastingdienst, een afdeling die de belastingplichtige vraagt naar zijn ‘nieuwe’ banknummer, zodat er geld kan worden overgemaakt. Nadat dat stukje was geplaatst, kwam ik er uiteindelijk uit. Hoe en wat, doet e niet toe, behalve dan dat ik de gelegenheid kreeg mijn banrekeningnummer, dat ik heb sinds de jaren zestig, en waar de Belastingdienst al die jaren al veelvuldig gebruik van had gemaakt, helaas meestal in de categorie ‘af’. Ik ging vooral niet in discussie met die dienst, wegens een angstbeeld dat ik had en dat heet: ‘Toeslagenaffaire’.

Meer op SanteLOGieVoorpagina hhBest

Reageer