Wie is online
3 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
december 2018
Z M D W D V Z
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Orde in chaos fietsenstalling station Best

De overdekte fietsenstalling bij het NS-station in Best wordt veel gebruikt. Toch blijven veel plekken onbenut. Dit heeft te maken met de indeling. Maar veel treinreizigers kiezen ook voor gemak en zetten hun fiets buiten in de tijdelijke stalling. Die barst daardoor weer uit zijn voegen. Daarom verandert de gemeente vanaf 7 januari de indeling van de stalling.

 

 

 

Er komen meer plaatsen 24 uur per dag beschikbaar. De kelder van de overdekte stalling is vanaf 7 januari voor treinreizigers altijd beschikbaar. Er komt een ander, kleiner deel van de stalling dat in de avonduren, nachten en weekenden afgesloten is. Hierdoor zijn 550 plaatsen meer permanent beschikbaar.

Regelmatig controleren de beheerders en BOA’s of de (snor, brom-) fietsen netjes zijn weggezet. Staan ze  niet op de aangegeven en/of in de rekken? Dan volgt er een waarschuwing of wordt de fiets verwijderd.

gemeentebest.nlVoorpagina hhBest

Reageer