Wie is online
5 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
december 2018
Z M D W D V Z
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Cursus omgaan met Android meer dan welkom

android  

Seniorweb biedt in januari bij Cultuurspoor Best een cursus besturingssysteem Android (van Google) aan. Geen overbodige luxe, kan ik als computeraar van het eerste uur wel zeggen. Vergeleken met Windows is het werken met Android (meer dan internetten) naar mijn ervaring nogal behelpen. Heb nooit een handleiding kunnen vinden, al geef ik toe daar nog niet erg m’n best op te hebben gedaan.

Tijdens deze cursus van drie lessen leren cursisten hun Android tablet beter kennen en krijgen ze tips hoe er handiger mee om te gaan. De cursus ‘Omgaan met de Android tablet’ duurt drie ochtenden en start op vrijdag 4 januari. Onderwerpen die aan bod komen: een kennismaking met de Android tablet, het toetsenbord, internetten, apps, beveiliging en meer. De kosten bedragen € 40,—pp.

Android draait ook op de meeste smartphones. Let wel. i-pad en i-phone van Apple zijn totaal anders en komen dan ook niet aan de orde.

De cursus wordt gegeven bij CultuurSpoor Best op 4, 11 en 18 januari van 10:15 – 12:15 uur. Kijk voor meer informatie of inschrijving op cultuurspoorbest.nlVoorpagina hhBest

 

2 Reacties op “Cursus omgaan met Android meer dan welkom”

  • Sante Brun:

    De cursus ‘omgaan met teleurstellingen’ daarentegen is inmiddels alweer uitgesteld.

    En de cursus rietdekken gaat woensdag niet door. Riet is ziek.

  • Met dank aan Leo Arendsen van Seniorweb, maar na één les moet ik al vaststellen dat de stof voor mij teveel ‘basis’ is (toegespitst op echte beginners). Overigens ben ik de enige man te midden van zeven vrouwen.

Reageer