Wie is online
5 bezoekers online
Voor alle nieuwe posts…

Volg ons op Twitter

Tweet het openingsbericht ->
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
juli 2018
Z M D W D V Z
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Huis in Best op slot na vondst harddrugs en wapens

Op Melde 3, een rijtjeswoning in de Bestse wijk Kantonnier, is door de politie een handelshoeveelheid harddrugs aangetroffen. Ook bleken er wapens aanwezig.  Op grond van de Gemeentewet, de Opiumwet en het zogenaamde Damoclesbeleid heeft de burgemeester het gehele perceel, inclusief de woning en de schuur, voor een periode van 6 maanden, dat wil zeggen tot 11 januari 2019, gesloten.

Voorpagina hhBest

2 Reacties op “Huis in Best op slot na vondst harddrugs en wapens”

  • Jammer dat het hier gaat om een huis in De Kantonnier, niet in Wilhelminadorp. Oeps?
    Kreeg gisteren overigens een brief vanuit de gemeente voor uitgerekend dit pand bij mij in de brievenbus. Ik moest dus even langs gaan om de brief er persoonlijk te brengen. Wat een aanfluiting voor die straat. Als je er een huis te koop zet, dan zou ik een half jaar wachten, want met al die posters op de ramen is het geen reclame voor deze straat. Heel die posterwoede van de gemeente haalt de straat en de wijk omlaag. Kan dat niet anders? Moet het zo schadelijk voor ook de omgeving?

    Overigens vreemde zaak dat de gemeente die het huis heeft gesloten een brief stuurt naar uitgerekend dit adres… Ik kan al voorspellen dat de bewoner niet snel thuis zal komen… Die brief blijft dus wel even ongelezen.

  • Wijknaam toch maar even gecorrigeerd. Dank.

Reageer