Wie is online
5 bezoekers online
Schrijf ons
Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina.
Voor alle nieuwe posts…

volg ons op Twitter

Tweet het openingsbericht ->
Rubrieken
Portal
Portal van bekende en vooral minder bekende bloggers en opiniemakers.
English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archief
juli 2018
Z M D W D V Z
« jun   aug »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Droogte: lasershow vervangt vuurwerk kermis Best

lasershowDe traditionele vuurwerkshow als afsluiting van de kermis gaat vanavond niet door. De organisatie van de kermis heeft een negatief advies ontvangen van de toezichthouder, de Omgevingsdienst Zuidoost-Brabant. Aanleiding is de aanhoudende hitte en de droogte. Hierdoor is er een verhoogd brandgevaar. De burgemeester wil uiteraard geen risico’s lopen en heeft de vuurwerkshow afgelast, deelt de gemeente Best mee. De organisatie heeft een alternatief georganiseerd. Zij trakteert de bezoekers op een lasershow van eigen bodem.

 

 

 

De show start op hetzelfde tijdstip als normaal het vuurwerk, namelijk om 23 uur. De lasershow wordt vanuit de Koetshuistuin in de lucht geprojecteerd. Op die manier is ze op het kermisterrein te bewonderen.

De show werd eerder door Bestse ondernemers vertoond tijdens het evenement Best Lekker in 2017.

Een reactie op “Droogte: lasershow vervangt vuurwerk kermis Best”

Reageer