Wie is online
8 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
februari 2018
Z M D W D V Z
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728  

Open Het Dorp

Sante Brun


n dus werd ondergetekende na middernacht meegestuurd met de witte VW Kever van een collega om in Arnhem en Nijmegen te gaan kijken of er ook iemand naar het programma keek.

Dat bleek niet tegen te vallen, we vonden althans tussen half een en vier uur zeker vier of vijf huiskamers waar het licht nog aan was, alsmede de blauw flakkerende tv, en waar wij dus aanbelden, voor misschien ook wel onze eerste straatinterviews, zij het dan dat ze zich binnenshuis afspeelden.

Lees Mies had alle primeurs op SanteLOGieVoorpagina hhBest

2 Reacties op “Open Het Dorp”

  • Sante:

    Intussen heb ik in stijgende verbijstering gekeken naar Een van de acht, de 25ste uit 1972. Wat een amateuristisch en absoluut niet eens onleuk programma, gewoon niks. Ja, toen keek heel Nederland ernaar, jaloers op wat er allemaal op de lopende band stond. Maar het was toch een kruising tussen een gezellig verjaardagsfeestje tussen de schuifdeuren en een oubollig toneelstuk van het Theater van De Lach… Na tien minuten zat het erop voor mij, hoewel ik, professioneel als ik ben, tot het einde toe heb gekeken. En ik dacht: waren we maar zo onnozel gebleven…

    • Je moet alles in z’n tijd zien en dat doe je gelukkig ook. Hetzelfde dacht ik vanmorgen, toen ik vanuit m’n geheugen enkele door mijn vader uit het Frans vertaalde kinderliedjes opschreef. Braaf en lief. Dat zijn de originelen ook, natuurlijk. Nieuwsgierig? Twee dappere mennekes

Reageer