Wie is online
0 bezoekers online
Voor alle nieuwe posts…

Volg ons op Twitter

Tweet het openingsbericht ->
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
februari 2018
Z M D W D V Z
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728  

Ralf Stultiëns, politieke partij W70, Nuenen:

We weten dat er contact is geweest tussen Den Haag, Den Bosch en Eindhoven en daar hebben we een naar onderbuikgevoel over.

(Eindhovens Dagblad)

Een reactie op “Ralf Stultiëns, politieke partij W70, Nuenen:”

 • kurt hommes:

  geachte heer ralf stultiens.
  Zit nu pas het ed te lezen 14.30 d.d. 08-02-2018.
  U gaat zelfs naar de rechter, geen probleem. Ik woon in Eindhoven centrum dat is eindhoven als sinds 1232. daarna zijn woensel,-stratum,-gestel etc erbij gekomen.
  en wij zijn blij met ons eindhoven. u wilt daar niet bij horen in ons eindhoven. oke maar zeg dan ook alle samenwerkings afspraken op (nu) tussen uw gemeente nuenen en mijn gemeente eindhoven. dan hebt u guts en leg dat uw burgers van nuenen eens uit.
  minder ozb etc voor inwoners van nuenen. en als groter eindhoven meer geld zijn voor cultuur etc nu 1,57 per inwoner eindhoven en 190,00 voor amsterdam. of moet ik het zo zien dat u een fazal bent van amsterdam. graag uw bericht van u. dit ook het bnp regio eindhoven ten opzichte van amsterdam is bijna gelijk .ik zie u als een ochlocraat. eerste start eindhoven jegens omliggende gemeente zal zijn. sociale woningen alleen voor eindhovennaren en niet voor niet eindhovennaren. minimaal 20 jaar inschrijftijd voor niet eindhovennaren nadat zij 18 jaar zijn geworden. in de vrije sector geen probleem. Eindhovennaren een korting krijgen op bezoek naar de schouwburg,muziekgebouw etc. Eindhoven first.

Reageer