Wie is online
3 bezoekers online
Voor alle nieuwe posts…

Volg ons op Twitter

Tweet het openingsbericht ->
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
december 2017
Z M D W D V Z
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Gaston Slagers lijsttrekker CDA Best

Tijdens de afgelopen ledenvergadering is de lijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen van het CDA Best vastgesteld. De lijst wordt aangevoerd door het zittende raadslid Gaston Slagers. Op de lijst staan 21 kandidaten. De eerste vijf plaatsen worden ingenomen door: 1 Gaston Slagers, 2 Marieke Gondrie, 3 Meindert Leutscher, 4 Nico van de Rijt en 5 Henk van Kuik. Drie van hen zijn nieuwkomers: Marieke Gondrie, Nico van de Rijt en Henk van Kuik.

 

 

Lijstduwer is de huidige fractievoorzitter Corrie van Kronenburg. Zij heeft aangegeven niet in de raad terug te keren maar nu aan haar eigen bedrijf de voorkeur te gaan geven. Na bijna 30 jaar keert ook oud-wethouder en huidig raadslid Paul Gondrie niet terug op de lijst. Mocht het CDA straks weer terugkeren in een coalitie dan zijn er goede wethouderskandidaten beschikbaar, zegt de partijafdeling in een persbericht. Wat voor der hand ligt en wat het ED zeker meent te weten, valt Paul Gondrie daar (weer) onder.

Reageer