Wie is online
4 bezoekers online
Schrijf ons
Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina.
Voor alle nieuwe posts…

Volg ons op Twitter

Tweet het openingsbericht ->


Instagram

Rubrieken
Portal
Portal van bekende en vooral minder bekende bloggers en opiniemakers.
English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archief
februari 2017
Z M D W D V Z
« jan   mrt »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728  

Waar is de romantiek van het reizen gebleven

Ooit werd het de enige plek met verkeerslichten op de autoweg van Amsterdam naar Milaan genoemd: de stadstraverse van de A2 door het oostelijk deel van Maastricht. Dat was trouwens een beetje onzin: wie van Amsterdam naar Milaan wil nam en neemt de A2 en de A12, en daarna in Duitsland de A61 en zo tot Basel, vandaar de Gotthardtunnel en via Como fiets je zo naar Milaan – lángs Milaan, als je even niet oplet. Via Maastricht en Luik reed je destijds en daarna nog heel lang een wirwar van landwegen en geitenpaadjes in, en als je niet uitkeek, brachten die je na een week ergens in Zuid-Frankrijk en dan was het nóg honderden kilometers naar Milaan.

Het had wel iets, die stadstraverse.

Meer op SanteLOGie — Voorpagina hhBest

Reageer